Kesian dekat budak ni #1





assalamualaikum


ada rasa macam pelik tak tajuk entry kali ini?
kenapa HH buat tajuk macam tu? kenapa ada #1 ? HH rasa akan ada banyak lagi orang yang HH akan kesian kat dia.Ada sorang budak ni,
dah tempah header dari HH lepas dia dah dapat dia pergi block HH dekat FB
mungkin dia tak nak bayar kot, sebab itulah dia block HH.
ada lagi satu masalah ialah budak ini telah menggunakan header hasil HH sendiri untuk buat contoh header yang dibuat. konon-konon macam header tu dialah yang buatkan. Nak kata bengang, memanglah tengah bengang dan ada sedikit kecewa sebab HH layan baik-baik budak ni, buat sahaja apa yang dia nak, tetapi dia telah mengguris hati HH dengan membuat cara sedemikian. Bak kata HH "mengambil kesempatan atas kesempatan yang ada" 
HH tak kesah kalau dia nak buat bisnes sama macam HH, tapi agak-agaklah kan. Orang bagi bunga dia bagi bara ( pepatah sendiri, anda semua faham-faham lah ya )

HH ada banyak bukti yang tak boleh nak dinafikan lagi bahawa budak ni telah menempah header dari HH
ni dia antara bukti-buktinya


ini adalah header yang dia tempah dekat HH



ini pula ialah bukti yang dia telah mesej HH untuk tempahan tersebut.Apa yang dia sudah lakukan ialah dia telah block HH dengan serta merta setelah dia dapat header tersebut. klik pada gambar untuk lihat lebih jelas ^_^



ini pula bukti dari response-o-matic. klik gambar tersebut untuk melihat dengan lebih jelas ^_^

kali ini kita tengok pula apa yang terjadi pada blognya iaitu www.zainul97.blogspot.com



lihat pada contoh header tersebut, kepada sesiapa yang mengenali HH, mereka akan dapat kesan dengan cepat bahawa header itu ialah hasil daripada HH sendiri ^_^.

bukti-bukti ini memang kukuh dan tidak dapat dinafikan lagi. HH simpati dengan budak ini sebab dia menggunakan hasil orang lain untuk kepentingannya sendiri dan mungkin tidak mampu untuk membayar header tersebut sehinggakan sanggup block HH. HH dah layan baik-baik dekat dia, dia buat macam ni pulakkan. JANGAN SAMPAI PERKATAAN KESAT KELUAR DARI TULISAN YANG HH TAIP.
HH tak suka nak kutuk orang guna perkataan kesat. 



p/s: HH tak suka nak marah-marah orang. mintak adalah orang tolong nasihatkan budak tu ^_^





14 comments:

fyraa ♥ said...

sabar yeh ?

hafrizzul hafiz said...

memang tengah sabar la ni.. hehehe
masih boleh jaga lagi kesabaran ni

Kiambang Puteh TheGiel said...

relax dude.....

aien beez said...

green light ?
aien tau hh leh saba kalu tak dah serang kan ? biase la tu hh . manusia nie hasil orang die akan mngaku hasil die . aien phm perasaan mcm nie coz aien penat kena mcm nie tapi situasi yang berbeza je .

hafrizzul hafiz said...

yup!
green light bagi sesiapa nak nasihat dia ^_^

hu3.. sbnrnye selalu kena kot.. tapi situasi dan keadaan je yang berbeza

meLLy! said...

budak baru nak up kot. hahaha. mak dia tak bagi duit lettew nak bayar header. kahkahkah. nak kesian pun ade.

pondok harul said...

bdak nk up ..bru nk blajar pasl bnde mcm nie ....bse la tuh ..sabo je la ..

hafrizzul hafiz said...

budak nak up tak up lah kan... tengok gaya die pon korang dah boleh tau

Orang Kampung said...

mcm2 hal skrg ni..
aku hrap hng ng dia dpt selesaikan mslah ini dgn elok..

Atyn Muchuxx said...

encik HH, sabar jelah ye. ni dugaan ber-business. i know u ar right :)

cyang ainnurk said...

aishh !! bnyk2 laa bersbaa uke ... :))

shiema sufian said...

eee. kejam betoi la dye tu. ape main ciplak ciplak nieyh

teciq said...

yok bako belog dia~ hahahaha *ketawa jahat ;)
incik HH sabo yek..

SyedGraphiX said...

waaaa..da ade dua da guna nama HH. satu, hafiz hafizul .satu lagi Hafrizzul hafiz. ades. pening2.

Tolong jangan gelakk -.-" dan, tlong jangan cakap aku KUNO. hahahaha XD http://www.syedgraphix.com/2011/06/pengalaman-lucu-bersama-palang.html