Contest blog kawaii and terkemas!

Assalamualaikum

Kali ini HH tak sertai pertandingan ini tetapi hanya untuk mempromosikan pertandingan ini saja.
hadiah menarik untuk anda. Memerlukan sokong kuat daripada korang iaitu rakan blogger HH yang disayangi dan juga orang yang membaca entry ini.... HH tak boleh nak sertai sebab HH adalah admin daripada salah satu group FB iaitu blog kawaii dan terkemas



Nak sertai? tekan je banner kat atas ni....

Syarat-syarat dia pun ada sekali dekat tuan punya blog yang buat contest ni.
selamat berjaya korang yang menyertai pertandingan ini. tak rugi apa-apa pun kan kalau sertai pertandingan ini.. korang boleh update blog korang kalau dah takda idea nak letak apa dekat post korang ^_^



3 comments:

NuSaNa NoSa 91 said...

ehhh?? knp admin xbleh join?? =.=

hafrizzul hafiz said...

sebab.. admin yg anjurkan contest ni ^_^

puteraduyong said...

ooo..nanti nak try check...