Eh! Blog Kena Review #4 (JUN) : Nur Irdina Bte Shariffuddin & Cik Tedy



ada blogger yang sertai segmen HH tapi blognya tidak dapat dikesan. Jadi, HH akan review blog seterusnya.

tanpa membuang masa.. Mari kita terjah blog yang pertama iaitu 
-
-
-

tekan nama untuk terjah blog adik ni ^_^

kenapa HH hanya letak nama sahaja? tak lain tak bukan sebab blog Irdina tak ada header.
Ada sesiapa nak bagi dia header percuma ^_^. Blogger kecil yang baru nak terjah dan menerajui alam blogger ni. kita patut sokong adik ni.

HH terjah blog adik ni sekarang.

Masa diambil untuk loading


^_^!! rekod blog paling berat pernah HH terjah. huhuhu...
korang rasa cepat ke lambat kalau nak masuk blog dia ni? kalau internet korang laju, berkemungkinan cepatlah nak masuk blog ni. kalau guna broadband atau internet tengah lembab macam siput. tunggu je la ye ^_^

Reka bentuk blog
kemas dan tersusun. mungkin blog ni baru lagi. Jadi, mungkin Dina tak sempat nak hias blog dia. Lagipun tahun ni dia ambil peperiksaan penting iaitu UPSR. HH dan kawan-kawan yang membaca review ni doakan supaya dapat keputusan cemerlang ^_^
HH ada cadangan untuk Dina supaya blog tu ringan sikit ya. Post entry Dina tu perlu kurangkan. Kurangkan jadi 2-3 sudah memadai ^_^. mungkin ini je kot yang HH boleh cadangkan pada masa sekarang. Pengisian blog juga perlu bersesuaian. Janganlah asyik cerita pasal diri sendiri. Ceritalah sikit-sikit tentang perkara lain. bagi tips atau pendapat-pendapat yang mampu menarik perhatian orang 

Tulisan
Tulisan adalah standard. Boleh dibaca, difahami, dan jelas tanpa ada sebarang cacat cela pun.

Lagu
Ada lagu. Korang boleh menarik nafas lega sekarang juga kerana lagu dia boleh pause!!
hehehe.. HH pun senang nak pergi blog dia ni. Kalau tak ada butang untuk pause. Tak tau lah nak cakap macam mana.

Gerakkan tangan korang untuk terus pergi ke blog adik Dina ni. Dia amat perlukan sokongan padu dari korang korang dan korang semua ^_^
Jangan risau. korang tak perlu bayar sesen pun melainkan korang pergi pusat siber (CC), memang kena bayar lah kan ^_^
Apa tunggu lagi. Jom terjah.

nota bintang: penyertaan untuk bulan ini telah ditutup dengan serta merta walaupun tak dapat mencapai sasaran yang diperlukan. Sesiapa yang berminat untuk menyertai Segmen HH boleh tunggu masa HH promote lagi segmen ni ^_^


nak lihat segmen lalu tekan ---> SINI

____________________________________________________________

Blog seterusnya ~
-
-
-

tekan nama untuk terjah blog dia ni

Cik Tedy pun tak ada header. Jadi, HH letak nama dia je lah.
Jom kita terjah apa-apa yang patut sekarang!!

Masa diambil untuk loading
sesiapa yang guna broadband, jom terjah cepat-cepat blog ni, yang guna wifi atau internet yang laju-laju tu. senang je kan korang nak terjah blog dia ni..

Reka bentuk blog
berwarna hijau,ringkas dan cantik. tidak terlalu serabut dan mempunyai entry yang menarik. HH cadangkan Cik Tedy jangan terlalu membuat entry pasal diri sendiri. Kata nak follower ramaikan? jadi, letaklah tips atau pendapat Cik Tedy tentang sesuatu perkara yang boleh menarik perhatian orang untuk pergi dan membaca apa-apa item yang ada dalam blog Cik Tedy.

Tulisan
Tulisan kecil. Cik tedy perlu membesarkan tulisan tu besar dalam 15-20px. mengikut kesesuaian. Sebab blog Cik Tedykan untuk semua orang. Blog tu biarlah tulisannya jelas ^_^

Lagu?
Tiada lagu dalam blog ini. Anda boleh menarik nafas lega ^_^

tunggu apa lagi. JOM TERJAH! blog Cik Tedy ni sekarang!
kalau tak bila lagi nak terjahkan ^_^


Nota bintang : penyertaan untuk bulan ini telah ditutup dengan serta merta walaupun tak dapat mencapai sasaran yang diperlukan. Sesiapa yang berminat untuk menyertai Segmen HH boleh tunggu masa HH promote lagi segmen ni ^_^



nak lihat segmen lalu tekan ---> SINI

6 comments:

Kaki Wayang said...

Ala blog Betol-betol Hangat! tak de lagi laaaaa

hafrizzul hafiz said...

hu3... selangkah demi selangkah. ada la nanti...

Cik.Tedy said...

hehhe..tq HH review blog yanaa..nk tq ntuk komen2 itu jugak yew..t yanaa try ubah apew yg ptut..header pm nati yanaa letak gk..actually blog yanaa nie ntuk sesaje jew luu..hihii..tq again...:D

Nur Irdina Bte Shariffuddin said...

hehe.. tq. berat rupanya blog dina ni!! hehe.. dina dh lme x timbang berat... k.. tq pasal komen 2 .. k

Kaki Wayang said...

Link page ke Eh blog kena review dah x wujud

hafrizzul hafiz said...

bukan tak wujud di tutup sementara..
dan akan dibuka semula bulan depan