Eh! Blog Kena Review #6 (JUN) Review: Najwa & Miss XYZ




HH nak minta maaf sebab lambab review blog korang.
Nak akhir-akhir ni agak sibuk sedikit. Tak apa.
macam mana pun HH tetap review blog korang. Sebab korang dah sudi sertai segmen yang HH sediakan.

kita mulakan DARI~~ SEKARANG!



Tekan header untuk terjah!

Korang korang korang dan korang yang bernama lelaki. jangan tenung lama sangat awek yang ada dekat header tu. nanti terpikat payah den!! 
SEKARANG.. JOM TERJAH!!

Masa diambil untuk loading


Okay! Persaingan sengit di situ ya... berat blog HH dah nak dekat-dekat dah dengan berat blog Najwa ni.
Semakin hari semakin berat sebenarnya blog HH tu. tak tau lah kenapa. Sekarang ni, korang dah tak payah risau nak masuk blog Najwa ni. RINGAN DAN LAJU ^_^

Reka bentuk blog
Korang mesti dah dapat agakkan apa yang HH akan taip kalau korang tengok review-review yang lepas. Kalau tak tau? Meh cek habaq dekat kamu semua ( sleng apa pulak ni eh ><!)
Kemas , ringkas, cantik.. Widget tak banyak dan tak serabut. Senang mata memandang.
Tak ada orang nak buat perangai kot kalau tengok blog Najwa ni.

Tulisan
Tulisan dah jelas dan bersesuaian dengan blog. HH nak cadangkan Najwa besarkan sikit tulisan. HH tak nak mata HH rosak awal. sebab tengok skrin laptop dekat-dekat nak baca entri Najwa punya pasal ^_^

Lagu?
Anda seorang yang baik hati kerana meletakkan 'pause button' pada lagu anda.
Sekian terima kasih dari saya dan kawan-kawan yang baca entri ni.

ringankan tangan korang untuk buat apa yang patut korang buat...
^_^

.........................................................................................................................................................

blog seterusnya

Tekan header untuk TERJAH!
Cik XYZ jangan tanya eh. macam mana HH boleh cekau header cik XYZ ^_^
Mesti cik XYZ tunggu -  tunggu saat ni kan?
terus TERJAH lah!! >.<!!

Masa diambil untuk loading

Bzzzt!bzzT!~~ Blog RRingan..
TTTookksah Risau... Loading laju.... *cakap macam robot 

Reka Bentuk Blog
Macam yang korang akan nampak dekat blog cik XYZ ni... dengan header-nya yang comel dan susunan blog amat sesuai kerana ia kemas dan tak serabut
blog dia warna-warni dengan berlatar belakangkan polka dot.
mana-mana yang tengah tertekan. mesti terus rileks je bila tengok blog ni.
betul tak? kalau tak betul, betulkan juga!!

Tulisan
Jangan macam-macam dengan tulisan dia ni..
besar woo besar!! *wink
senang nak baca blog dia.. jelas sejelas jelasnya..
HH memang suka orang guna tulisan yang besar dan senang dibaca.

Lagu?
Angkat tangan anda diudara (B.I= put your hands in the air)
sebab blog ini tiada sebarang media yang boleh menyakitkan gegendang telinga anda
^_^

ringankan tangan korang. kita kena sokong blogger-bloger baru ni..
tugas korang sekarang : follow? komen? tinggal jejak? dan yang paling penting TERJAH!!



Nak tengok review-review lalu tekan ---> bwahaha

5 comments:

azam said...

laju-laju
salam singgah kenalan.....follow

Pi Kachuu Pika said...

alah...pikachu pun nak di"review"!!

hafrizzul hafiz said...

nak review?
kalau newbie boleh kot..
kalau agak2 dah hangat tu...
^_^

najwa said...

thanx HH review blog najwa!

terime kaseh dengan segala komen.

=D

Miss Xyz =) said...

eh, cam tak caya blog saya kena review.. *tepuk pipi.. aduhh eh, betullah.. x mimpi.. gagaga XD thankss.. apa2 pun blog saya x leh lwn blog ni.. blog ni lagi laju.. ;)