dia follower yang ke-150 ^_^

Assalamualaikum

berkat HH aktif sekejap blogging ni, Follower pun meningkatlah sikit sikit. tak ada la drastik sangatkan..
dah sampai 150 orang yang jadi kawan HH. Jadi, HH ada hadiah untuk kawan HH yang ke-150 ni
(walaupun bukan dalam bentuk mata wang harap boleh diterima ^_^)




Nak tau siapa yang dapat?
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


jeng jeng jeng!!


PojieKyra
tekan je header dia kalau nak terjah blog PK ni...

OKAY, macam biasalah, HH akan cerita sikit pasal tuan empunya blog ni.....
blog dia comel woooooo!! ahahah.. dan cik PK ni blogger baru. Jadi kita kenalah sokong blogger barukan?
tak rugi kalau kita sokong dia untuk menambah lagi bilangan blogger dalam kalang blogger-bloger sekalian..
apa lagi? terjah jangan tak terjah!!!

6 comments:

SheyPull said...

wah gud luck k HH....
teruskan lagi berbloging...:)



JOM singgah blog saya nak...saye sayang bapa saya...

Pojiekyra said...

WAHHH TERHARU KYRA ASE...tak sangka kyra nie follower ke-150... n TAHNKS FOR THE GIFT..^_^

fyna said...

congrats..





jom singgah n folow belog fyna.
http://inibelogfyna.blogspot.com/
:)

hafrizzul hafiz said...

terima kasih sheypull .. ^_^
sama2.. kyra....
terima kasih jugak kat fyna ^_^

yazidy said...

ceh!! ingatkan aku yg menang tadi!! haha!! anyway, congratz yang menang!! nak follow dia gak lah!!

hafrizzul hafiz said...

xde kira menang lah. bro..
ni sebagai penghargaan je