Eh! Blog Kena Review? #2 (JUN) Review:Sab Ahmad & Elina


Assalamualaikum..

Eh! Blog Kena Review? akan menerjah lagi 2 orang blogger untuk direview blognya..
tanpa membuang masa kita terus ke blogger yang pertama iaitu....
-
-
-
-
-
-
Sab Ahmad


Tekan header untuk terus ke blognya..

Masa diambil untuk loading


ringankan? ringan.. 77.24kb saja. Pengguna BroadBand pun taklah naik angin kalau nak masuk blog dia ni.
korang yang internet tengah lembab pun masih boleh terjah blog dia.

Reka Bentuk Blog

blog Sab Ahmad ni ringkas, kemas dan tersusun. Sebab itulah blog dia ringan. Dia juga salah seorang blogger aktif, senang lah kalau korang nak menghubungi Sab Ahmad ni. Walaupun masih ada sikit widget dia letak kat blog dia, korang tak perlu risau. widget tu takkan jam kan komputer korang ^_^. Dia ni fanatik ais krim, kalau korang tengok blog dia penuh dengan ais krim, tengok headerlah ~ ais krim juga kan... Dulu pun HH punya blog tema aiskrim. tak tau lah kenapa tiba-tiba je tukar... 

Tulisan

Tulisan yang jelas dan semua orang boleh baca blog Sab termasuklah orang yang rabun dan cacat sebelah penglihatan. latar belakang post langsung tak mempengaruhi tulisan dan saiz tulisan juga bersesuaian ^_^

Lagu

Seronok datang blog Sab Ahmad ni. lagu takde langsung. lengang telinga HH terjah blog Sab Ahmad.
korang pun mesti macam tu juga..

Jadi apa korang tunggu lagi.. terjah jangan tak terjah blog ni.. buatlah apa-apa yang patut.
Nak follow? komen? tinggal jejak? buatlah janji ada sokongan daripada korang supaya Sab Ahmad ni tak berhenti daripada berblogging. 

Nak join segmen ini? tekan-->> SINI
Eh! Blog Kena Review? #1 ---> SINI


____________________________________________________________

Blog yang ke-2 pula ialah ~

Elina!!



macam biasa.. tekan header untuk terjah blog....
tak perlu buang masa kita teruskan terus kepada

Masa yang diambil untuk loading


*gelak tersipu-sipu....
setakat ni. Blog-blog yang HH review lebih berat berbanding blog HH sendiri ^_^
walaupun beza hanya beberapa kb. Blog Elina juga tiada masalah kalau korang nak terjah blog dia ni cepat-cepat sebab ia ringan dan belum lagi masuk ke tahap obesiti ^_^

Reka bentuk Blog

sebagai mana yang korang akan terjah blog Elina ni nanti. Dia ni peminat tegar kumpulan artis k-pop korea iaitu BEAST!. Jadi sesiapa yang minat BEAST ni bolehlah kongsi kefanatikan korang tu dengan dia ni. ^_^ merepek sudah.. Blog yang ringkas dan kemas. takde lah HH baru masuk blog dia terus tekan button 'X' hehehe... Dia ni seorang yang baru je nak berkecimpung dalam bidang blogger..
Terukan Usaha yeah!!

Tulisan

HH amat perihatin tentang tulisan ni.. sebab tulisanlah yang akan mempengaruhi entry yang kita post.
kalau jenis tulisan pelik-pelik dan susah dibaca dan saiznya pula kecil memang serta merta orang taknak  tengok kot.. okay. Tulisan yang Elina guna amat jelas dan mudah dibaca ^_^

korang apa tunggu lagi. mulakan langkah ringankan tangan untuk terjah blog ni dan sekaligus sokong korang. Bukan susah.. korang hanya komen? follow? terjah? dan apa-apa aktiviti pun yang akan dibuat oleh Elina ni.. sekian......

Nak join segmen ini? tekan-->> SINI
Eh! Blog Kena Review? #1 ---> SINI

10 comments:

Pojiekyra said...

blog sab kyra da tgk..mmg seriously senang masuk..xmcm blog kyra hahahaha..
berat..dlm proses nk kurgkn tp xjmpa kaedahnya ag..otw..!!

Anonymous said...

la... bajet fames je ko ni.

hafrizzul hafiz said...

owh... dah mula ada anonymous...
:)

Alia Natasha said...

die jeles lettew , abaikan je :)
blog comell , twinkle-2 little starrs :)

yad'z said...

comellll nye bloggggggg >,<

RaraTan said...

haha. cik anon!

hafrizzul hafiz said...

cik anon nak mule mengganas dah.. ><!

Miss Xyz =) said...

hahaha, bnge sab.. kihkihkih :D

Syahirah Suhaili said...

hehe..adiela memang suke kalau blog yang xde lagu..haha..nak bw sambil denga lagu adiela sendiri pun senang..lau tak,dah mcm remix pulak lagu2 tu..xbez..

Far8 budak baik said...

bila nk review
blog aku pulakk
sambil buat muka comel
hahahahaha =p