doodle oh doodle #3 : Bzzt!! Bzzt!!

Assalamualaikum dan selamatsejahtera

doodle kalini Hafr dah tak lukis kepala orang dah. Hafr lukis robot. tetiba je minat dekat robot.
tengok dan cari dekat google gambar robot, memang smart dan cantik!!!
Hafr tak dapat nak lukis cantik-cantik dan smart-smart tu semua. Hafr oleh lukis robot yang senang ringkas lagi asas je..



Badan dia agak besarkan? sebab Hafr jadikan robot ni sebagai latar belakang shoutbox Hafr :)
Komen? 
notabintang: berkemungkinan akan ada lagi robot akan datang.

4 comments:

Rosalia said...

so cute :D

ai n i s h a f i qa said...

simply nice=) cmne nak wat ye..?

Lieyly ︱ Alia said...

rajin nmpk :D

nk jgk..ahah !

hafrizzul hafiz said...

rosalia : terima kasih
anis : macam tu lah. main buat je
aia: nak ke.. nanti hafiz belek2 google carik macam mana nak buat robot girl