Kemalasan melanda sebab?


Assalamualaikum....
Tajuk entri telah menjadi tanda tanya kepada semua kawan-kawan HH yang sedang membaca entri ni kan?
Sejak dua menjak ni HH telah mengalami satu virus yang agak kuat dan susah nak dihilangkan yang mana virus tersebut telah diberi nama VIRUS SUPER M

Hah?!!! mesti korang tertanya-tanya apa virus SUPER M tu kan?
virus tersebut adalah virus malas yang tahapnya susah nak dijangka oleh seseorang yang bijaksana mahupun bodohsana. Bila dah terjangkit memang susah nak hilang.  Ada lagi sebab lain kenapa HH susah sangat nak update blog sejak dua menjak ni. Sebabnya, game.. HH dah terlalu obses dengan game game tersebut.. Bukak facebook cari kawan tapi lebih kepada main game je tak habis-habis.. Sebab itulah HH sekarang ni jarang update blog.

Game-game yang tengah HH main di facebook


Game Backyard Monster adalah game jenis stratergi yan mana kita perlu mengatur langkah-langkah untuk menyerang pihak musuh. Tersalah langkah kita akan m


tengoklah kubu HH. meriah je. Walaupun game ni agak ganas pada gambarnya sahaja tapi kalau korang main, raksasa-raksasa dapat dilihat pada ikon yang comel..

ada lagi sebenarnya game yang HH main..


Monster Fusion
game ini banyak monster-monster yang comey-comey( kalah domo dan elmo kot)
Game ni adalah genre RPG ( Role Playing Game) yang mana korang kena gabungkan monster-monster comel tu untuk jadikan mosnter korang kuat...

kalau korang berminat nak main. cari dekat facebook. tentu jumpa ^_^
Dan ada lagi sebab lain. sebabnya.. HH sekarang ni kena siapkan satu projek seni yang mana projek tersebut kena disiapkan sebelum masuk  bulan 9.. Harap korang tak berasa kecewa sebab HH jarang update blog. Sekarang ni pun tengah terhuyung hayang projek seni HH tu. Cuma, kalau ada masa je HH update blog... Korang dah tau kan kenapa HH jarang update sekarang.. Walaupun HH jarang update, HH akan berikan yang terbaik semasa HH melakukan peng-update-an nanti ^_^

1 comment:

SyaZana said...

haha..same la kite...backyard monster! hehe..tak lengkap tak bukak yard sehari