Segmen Tambah Follower Tanpa Blogwalking by MD

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Rasanya dah lama Hafr tak sertai mana - mana segmen. Hafr kena tag dengan Cik Daya , alang - alang tak ada idea nak update ni, boleh pulak dia bagi idea suruh update. Jadi Hafr akan masuk segmen. Nak tau segmen apa? tengok la gambar kat bawah tu. bergerak - gerak lagi banner dia. Hafr join untuk seronok - seronok walaupun tak berkenan.



Nak join? tekan je banner atas ni.

Hafr tag :




12 comments:

Cik Chokie said...

maceh tag ;D hehe

Mr. Doctor said...

Assalamualaikum.. TQ join segmen MD.. InshaAllah blog anda akan dimasukkan dalam group 3.. Boleh datang follow2 di blog MD 27/2/2012 bermula pukul 6pm...

Btw, Dah follow sini ^___^

AiSyA LiEzA said...

saya dri segmen y sama.. ^^

daya jamal said...

okayy . follow dea dah makin menaik nampak . --"

Iera balqis said...

salam awk ! done follow u..hit me back..dari segmen yg sama {group 2} num 11.. :)

~ ADANDO ~ said...

Follow menFollow...

Salam persahabatan di alam cyber.

keep and touch..

From: adando.blogspot.

Elia Laily said...

follow sini..jom follow elly

http://elialaily.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

Amirah Zulhijjah said...

follow sini..dar segmen yg sma..keep in touch,...^^

mashitah ismail said...

hai (^^)

mashi dtg dari segmen yang sama [group 1, No:3] ..jom dtg dan follow blog mashi .. mashi dh jadi follower blog ni..

http://hatiberbungaros.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

SyahiRah ILyana said...

datang dr segmen yg sama...done follow u.. http://borakborakzero.blogspot.com/

Azura @ cik buaya said...

follow sni dr segmen sama :) cik buaya dr group 2 :)

IZZATI MUSTAFA said...

dtg singgah+follow,follow sy semulaye :) http://iezamin92.blogspot.com/