jom join BLOGLIST SHIEMA SUFIAN





ASSALAMUALAIKUM


klik gambar di atas untuk terus pergi ke blog shiema sufian ni




kali ini hh nak masuk bloglist pula.
banyak sangat dah masuk pertandingan kot.
tapi tak menang - menang pun. huhuhu..
kata orang rezeki masing - masingkan, kita tak tahu..

baiklah. ni antara syarat - syaratnya

  • ikut blog Shiema Sufian
  • buat satu entry yang bertaju 'jom join bloglist Shiema Sufian
  • letakkan header shiema sufian ni dekat entry dan linkkan terus ke blognya
  • tulislah apa - apa yang nak cerita pasal blog Shiema Sufian ni
  • pilih kategori bloglist yang korang nak ( puteri Chanteq/putera Kacak )
  • tag 2 orang rakan anda
  • tinggalkan link dekat ruang komen ( ruang komen Shiema Sufian ya )

itulah syarat - syarat yang perlu korang ikut. mudah bukan?! ^_^
okey, sekarang hh nak cerita serba sedikit tentang blog Shiema Sufian ni.
blog dia ringkas, cantik, kemas dan bila kita nak singgah blog dia tak perlu tunggu lama - lama.
heh! ^_^ mungkin itu sahaja yang hh boleh beritahu tentang blog Shiema Sufian ni, sebab hh baru sahaja nampak link blog dia ni dekat kumpulan dalam facebook. lagi satu, hh nak sokong Shiema Sufian ni, sebab dia merupakan salah seorang blogger baru ( berkemungkinan ) sebab kalau kita tengok followers dia, baru nak capai 100 lebih. Jadi, korang pun tunggu apa lagi, jom la sertai hh dalam segmen kali ini.

hh akan tagkan kepada rakan hh iaitu

untuk kategori blog, mestilah hh pilih putera Kacak kan? takkan la sebaliknya.. hu3..
apa lagi jom sokong dan sertai segmen bloglist ni..

2 comments:

shiema sufian said...

tenkiesss HH shiema memang blogger baru :) saje je bosan bosan buat bloglist nieyh :D tapi HH lupe tinggalkan link dekat komen entry form tuh. tapi takpe :) btw, tenkiu :D

hafrizzul hafiz said...

ahahaha... maaf la... tadi tak sempat. tapi . terima kasih ye sbb tolong link kan.. mesti nmpk hh promote kat mane ni kan..
^_^