doodle oh doodle! #1





assalamualaikum..

 sejak dua menjak ni. wifi dekat rumah hh buat problem la, amat bengang disitu kerana nanti kalau ade orang nak tempah header dah susah dah.. hu3... lepas tu nak study guna internet pon dah tak boleh, sebab tak beli buku,apa apa hal semua rujuk dekat internet..

semalam satu hari takde internet. bosan sangat.
sekali tu pegilah usya usya folder yang ada banyak doodle kat laptop hh ni. lepas tu datanglah idea nak melukis doodle. ahaha ^_^ tak cantik pon tapi boleh la kot...





okay tak doodle ni. pertama kali buat. hh tak reti nak buat badan dia. hh pandai buat kepala dia je..
hahah ^_^ hh memerlukan komen daripada korang semua
okay.. next time kalau ada lagi, hh bagitau ^_^ 










3 comments:

Cik Ainie @ Lola said...

ok la 2..wat kan aku satu ye..hehe

aien beez said...

muke mcm hh jgk ^_^

Rin Chan said...

Mula2 mmg xcantek.. lama2 berlatih lukis.. mesti cantek nye..