kawan aku edit gambar jadi?


assalamualaikum....
okey, kali ni HH nak cerita pasal malam tadi,
malam tadi tengah seronok seronok tengah layan internet..
tiba - tiba ada orang meng'tag' HH... ingatkan gambar ape..
sekali kawan HH yang tag rupanya.....
ish!! gambar yang agak mengong dan siot dan juga lawak!!
tak boleh tahanla... asyik nak gelak je...
bila bukak je gambar ni.. mesti nak tegelak... hahaha...



sebelum




selepas
dari kiri - HH,amer jidanboo, anuar, najib -


ahaha nak naik pecah perut tengok gambar ni.
ni la gambarnya... nampak tak edit by siapa tu....
amer jidanboo... ahaha.. dia yang berbaju pink!..
abis rambut HH dia buat macam cerita naruto... nama rock lee tu.
adoi... hari ni abes kena bahan dekat sekolah..
ahahaha......... lawak gila laaa..... >.<!!!

sekian, terima kasih...


6 comments:

lavender harum wangi said...

kahak kahak kahak~ amer terus berubah jadik Rain! :D

hafrizzul said...

untong jadi rain...
aku jadi rock lee..
hu3

cikdayaconan said...

adoyai . lawak seyh . hahahaha ! lawak rmbot apiz . :D

Ct Nhi said...

Jadi betul !

AyinAyob said...

HAHAHAHAHK! GELAK GULING GULING! SENGAL LAH! eh asal blog comel sangat ni?

amer jidanboo said...

heheheheh
apis2 kecoh plak