domo header .. sape nak angkat tangan!!


assalamualaikum....


kali ni HH nak bagi tau kat korang semua okay...
disini ada beberapa header yang boleh korang dapati 
iaitu header domo!! wow!! kan korang suka patung domo tu kan
(bagi perempuan, lelaki pon kalau nak apa salahnya )
kali ni HH akan buatkan header domo untuk korang..
jikalau nak.. hanya rm5 sahaja setiap satu header

okay ini adalah contoh2 yang tak seberapa..

a


b


c

d

e

jika korang nak header yang telah disediakan.. boleh pilih antara yang korang nak.....
sebarang penambahan , pengubahsuaian dan pertanyaan
 boleh dilakukan sekiranya korang nak....
 sebarang tempahan boleh e-mail (edaroya@hotmail.com)
atau pergi facebook HH untuk menempah okay...



untuk memeriahkan lagi..HH bagi korang cursor free
http://i600.photobucket.com/albums/tt85/kimiramon/pink-domo-cursor.png
tekan ini untuk email ----->>>>>  ^_^
pembayaran boleh dibuat melalui :-
bank in ( kalau nak bank in pm ok )
to-pup
sekian terima kasih....

6 comments:

RaraTan said...

wow, domo. mmg cute! :3

hafrizzul said...

ahahaha... xnk ke?

RaraTan said...

hahaha. fulus xde lagi. wuuu~

memey :) said...

comeyy patung domo. search kat mane eyy ??

hafrizzul said...

search kt google.. pastu edit sendiri. hehe

ehh , jatuh tergolek :) said...

abg, cmna abg edit bagi header ni transparent ? gempak lah bang ! camna yee ?