Contest Blog Aku Paling Simple By Afifi

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Dah lama Hafr tak update blog ni. Sekali update nak join contest plak. Sebab inilah kontest nilah salah satu cara Hafr nak update blog yang dah lama tak update Idea banyak, cuma belum berkesempatan je nak kongsi dengan korang.


Nak serta? tekan la banner dekat atas ni.

Penganjur nak blog yang paling ringkas. Blog Hafr ni agak - agak ringkas tak? Komenlah sikit. 
Blogger yang anjurkan contest ni adalah blogger yang baru nak naik dalam dunia blog ni.
Jadi, hadiah dia semua ringkas-ringkas. Hafr join pun sebab nak sokong blogger ni, kalau bukan kita siapa lagi nak sokongkan?

Siapa yang baca post ni sedia di-tag.
Berminat? Sertailah sekarang!

nota bintang : Jangan risau wahai si penganjur, Hafr dah ikut-ikut apa yang patut ^^


2 comments:

husnazahidi said...

yuhuu..gudluck!!
insyaALLAH..ada msa husna join..^^

afifi shamsuri said...

thanks join "Contest Blog Aku Paling Comel" ^^ gud luck ^