Terima Kasih Untuk Doodle Robot MyraaAzraf

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Entri kali ni Hafr nak berterima kasih dekat kawan Hafr yang sudi men-doodle kan robot special untuk Hafr.
Pada mulanya, Hafr saja je usik dia mintak doodle robot.
 Tak lama lepas tu tiba-tiba ada orang mention nama Hafr dekat facebook. Then, tekan la tanpa rasa pelik. 

Punyelah terkejut dan tak sangka dia pergi buat doodle robot tu betul-betul.
 Orang dah buat takkan nak tolakkan? 
Bak kata orang rezeki jangan ditolak, bala jangan dicari (okay, ayat reka sendiri ).  

Nak tau siapa dia?

Ni lah doodle robot yang Hafr dapat :)

Amacam? okay tak doodle-nya? Siap ada basikal lagi tu. FIXIE kot tu.
Komen-lah kalau sudi :)

1 comment:

myra azraff said...

hoho...^^
tan-Q
laen kali jgn memain tau..