Contest Gambar Cool


Assalamualaikum dan selamat sejahtera.


Hafr dah kekurangan idea nak update blog dalam masa terdekat ni ada sebab - sebab tertentu. Jadi, Hafr akan join segmen tak pun contest. Korang boleh join Hafr join mana-mana contest yang Hafr sertai :)
Kalini Hafr join contest Gambar Cool. Hadiahnya amat lumayan iaitu berupa wang tunai rm100.
Amatlah banyak disitu :)


Saja letak gambar besar-besar, bia panjang entri kalini.
Contest ni dianjurkan oleh Diary Amni. Nak jenguk blog dia tekan je banner kat atas tu.

Hafr letak 1 gambar je untuk dipertandingkan. Kebanyakan blogger letak 3, sebab maksimum gambar yang nak dipertandingkan ialah 3 gambar.


Cool tak? Nasib baik takde suruh like-2 bagai. lau tak payah nak promot..
Komen2 lah ye 


1 comment:

A.Z.R.E.E.N I.L.L.I.A.N.A said...

wish u luck yup...rakan blogger...
part spectacles ue yg cool kot...hehe
^_^