Segmen mari kenali saya dan blog saya

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


Dah lama tak join segmen. Segmen siapa pulak yang Hafr akan terjah kali ni. nak tau? jom tengok bawah ni


Tekan banner untuk terjah



Tujuan Hafr join segmen ni sebab idea tak ada lagi nak tulis apa. Jadi tengah belek-belek group blog jumpa lah segmen ni. Tanpa segan silu terus tekan dan join. JOM join. Menarik segmen kalini

penganjur minta serba sedikit tentang diri anda ( Hafr )
- Hafr
- jarang update sebab dah mula sibuk
- suka terjah blog orang tanpa ada orang tau 

Blog jenis yang macam mana? Nak kata informasi pun ada, masakan pun ada, tutorial pun ada, berita pun ada, gambar pun ada, video pun ada, hantu pun ada, kira semua ada lah. Hafr rasa blog Hafr jenis blog yang suka - suka. Hafr akan masukkan apa - apa yang menarik dekat dalam blog Hafr.
PSSSSTTT!~~ segmen ni tamat malam ni tepat jam 12.00 tengah malam.
jadi cepat-cepat lah join

Okay itu je. sekian. Jangan reject dah la...




1 comment:

:: myzaa mia mieza :: said...

hai Hafr..singgah sini..followed u oredi..nway salam kenal2..=]