Wah!!~ dapat header free ^_^

Assalamualaikum dan selamat sejahtera..


   Semalam Hafr telah di jemput oleh sebuah event yang mana event tersebut telah menawarkan header secara percuma. Tanpa membuang sebarang masa Hafr terus menghubungi penaja yang menawarkan header percuma tersebut dan hari ini Hafr dah dapat pun headernya.Asyik buat sendiri je, nak jugak merasa orang lain buatkan.Lagipun Hafr tengah tak ada nak buat header baru, alang-alang ade orang offer terus Hafr terjah. Bak kata orang rezeki jangan ditolak, bala jangan dicari.


Ni lah header yang telah dibuat olehnya



Hafr telah edit sikit header yang telah dibuat. hehehe~ 
Sorry bro, Hafr edit sikit headernya ^_^

Nak tahu siapa  yang tolong buatkan header Hafr ni?
pergi usya blog dia..



Tekan je link tu ok. Dan lagi satu dia ada masuk satu contest ni yang dianjurkan oleh SKM.
Dia mintak kita 'like' gambar dia



Nak header free jugak? Tanyalah dia yang bernama Jazlan




1 comment: