domo cursor set



assalamualaikum


okay.. dah lama hh tak update blog ni..
dalam 2 hari ni.. termasukla hari ni..
hh telah menyiapkan 2 set cursor domo
bagi peminat2 domo.. dan set ini juga special
untuk group hh dekat fb iaitu blog kawaii and terkemas ...
orang lain pon boleh memilikinya... >.<!!
dalam group hh ni memang banyak yang minat domo ni..
set yang hh buat ni mungkin ade yang menarik dan ada yang sebaliknya... ikut korang la nak pilih yang mana satu.. asalkan korang suka dengan design yang hh buat...
hh tak pandai melukis sangat... jadi terpaksa la cari makcik google supaya dapat ilham kat situ.. sebelum tu... mesti korang ingat cursor ni kena bayarkan... kalau nak bayar apa salahnya....
cursor ni F.O.C (free of charge) okay..
dan 
ni la hasilnya..... ^_^





hah... amacam.. okay tak cursornya...
kalau korang nak antara salah satu cursor ni..
bagi tahu hh dekat shoutbox, fanpage atau fb hh okay...
sila nyatakan set dan nombor set tersebut..

p/s: code url cursor ni akan diupload sekiranya korang nak.. ^_^

sekian... ^_^

6 comments:

Siti Nur Maisarah said...

nak 1 boleyh ??

hafrizzul said...

boleh je... ^_^

si gadis said...

nak 1 boleh???? :)
nak set 1 n0 16 :)

NIS NURHANISAH said...

nk 1.no 19..comel!

qisteena monsterr said...

nak set 1 no 16 !

CeRiTa GaDiS 92 said...

cm ne na dpt kn url utk cursor ni?